3 vinnertips fra Årets Håndverkere 2019 (mellomstore byggefirmaer)

Hvert år feires bransjens beste selskaper under den svenske Håndverkgallaen. Vi er stolte, men ikke spesielt overrasket over at to av våre talentfulle kunder seirende gikk ut av kampen. En av dem, Robin Sjöström, deler selskapets oppskrift på suksess.

Da Håndverkgallaen fant sted 16. mai, var seks av alle de nominerte Bygglet-kunder. Og som om det ikke var nok, fikk vi se to av dem løfte vinnerprisen på Hamburer Börs: Robin Sjöström Bygg AB (Årets mellomstore byggefirma) og Lindqvist & Engström AB (Årets store byggefirma).

– Bare det å være topp fem var stort, og det å vinne var også en enorm bonus. Alle de åtte ansatte var der, og vi feiret hele natten. Det var en god fest og alle var glade, sier Robin Sjöström.

Vinnerne av Årets håndverkere blir kåret av kundene sine. Derfor benyttet vi anledningen til å spørre Robin hva de gjør for å smigre “juryen”.

Robins tips til fornøyde kunder

1. Legg hjertet i jobben

– Jeg tror at kundene gir oss ros for at vi utfører et godt håndverk og holder de garantiene vi skal. Og at vi legger hjertet vårt i jobben. Det viktigste er at kunden alltid er fornøyd når vi går derfra.

2. Hold tidsfrister

– Vi ligger langt fremme planleggingen og prøver å skille oss ut litt i bransjen ved å alltid holde tidsfrister. Det gjelder og ikke love for mye, vi er ærlige med hvordan det ligger an og takker heller nei enn å bli forsinket.

3. Forenkle hverdagen med digitale verktøy

– Vi har brukt Bygglet i omtrent fire måneder. Vi ønsket et enkelt konsept for timeregistrering og som er knyttet til lønn – noe som forenkler hverdagen for alle involverte. Før var det old school med papir og penn. For oss handler det om å forenkle det administrative slik at du kan bruke timer på kundene i stedet.

Robin Sjöström Bygg AB har en bred kompetanse innen konstruksjon, fra legging av fliser til ferdige hus. Selskapet har åtte ansatte.