«Endelig har vi ett verktøy som forenkler administrasjon og gjør at vi sparer tid»

Mihkel Laks, administrerende direktør i GÖAF Bygg, Gøteborg

– Før Bygglet testet vi noen få andre verktøy, men de var vanskelige å forstå, og ikke tilpasset oss. Mine ansatte forsto ikke hvordan de skulle registrere timer, så jeg måtte fremdeles jakte på timene. Det i seg selv var tidkrevende. Det tok mye krefter, og jeg hadde ikke oversikt over pågående prosjekter.

– Med Bygglet er det mye lettere å følge opp hvert prosjekt. Jeg kan lett se arbeidstider, hvordan vi ligger an i budsjett og vi kan føre dagbøker som dokumenterer arbeidet vårt. Også blir alt samlet på et digitalt sted – og alle dokumenter er knyttet til riktig prosjekt. Det sparer tid og forenkler for oss.

– Uten Bygglet ville vi vært avhengig av flere verktøy for å ha samme orden. Det hadde blitt forvirrende og for vanskelig, og ting hadde lett blitt glemt. Vi trenger ett verktøy som holder alt sammen for å kunne koordinere og holde oversikt over all informasjon.

GÖAF Bygg i Gøteborg planlegger, bygger og renoverer villaer og eneboliger for privatpersoner. Grunnlaget for selskapet er kjærligheten til tre. GÖAF har vært drevet av Mihkel Laks siden 2014.

Ansatte: 3
Omsetning: 5,5 millioner (2017)
Nettsted: www.goafbygg.se