Kan jeg opprette sjekklister i Bygglet?

expand_more

Ja, med vår funksjon Skjema kan du lage dine egne kontrollskjema, sjekklister og risikoanalyser i din Bygglet.

Når du har opprettet en mal for sjekklisten, kan du velge å bruke dem i prosjektene du jobber med.

Hvordan kan jeg la mine ansatte registrere kilometergodtgjørelse?

expand_more

Under innstillinger er det en fane som heter Utleggstyper. Der kan du legge til ulike utlegg og velge hvilken enhet de ansatte skal kunne registrere.

Hvordan gjøre det mulig for ansatte å registrere overtid?

expand_more

For at de ansatte skal kunne føre overtid, registrerer du opp dette som en lønnstype under innstillinger i Bygglet. Her kan du legge til flere forskjellige typer overtid og andre typer timekategorier. Hvis du vil belaste dette som overtid til en kunde, lager du en faktureringstype med ønsket navn som kunden vil se, og angir ønsket pris.

Hva gjør jeg om jeg har glemt passordet mitt?

expand_more

I innloggingsvinduet, står det med liten tekst “Glemt passord?”. Der kan du trykke og fylle ut e-postadressen du bruker som brukernavn i Bygglet. Du vil deretter motta en gjenopprettingsmail sendt til e-postadressen din.

Hvordan endrer jeg passordet mitt i Bygglet?

expand_more

Under Innstillinger i Bygglet er det en fane som heter Brukerinformasjon. Der kan du oppgi ditt nåværende passord til høyre og hva du vil endre til. Hold musen over det grønne spørsmålstegnet for å vite hva kravene er.

Kan dere lese inn register?

expand_more

Send kunde-, leverandør- eller vareregister i excel-format bygget opp i kolonner til support@bygglet.com så hjelper vi deg med å få inn informasjonen.

Hva er personalkostnadene basert på?

expand_more

Personalkostnaden i er basert på timelønnen du har lagt inn på den ansatte og påslaget som er på den respektive lønnstypen. Det er lagt inn 60% påslag som standard, men det er mulig å endre sats på lønnstypene.

 

Hvordan vet jeg hva som gjenstår å fakturere i prosjektet mitt?

expand_more

Du kan se dette i fanen Faktureringsoversikt som er under Prosjekter-fanen. Den sier hva som er forventet fakturering basert på informasjonen som er kommet inn satt opp mot hvor mye du faktisk har fakturert.

Hvor kan jeg se hvordan prosjektet mitt har gått?

expand_more

Du kan se dette i Resultatoversikt som ligger under fanen Prosjekter. Der settes kostnadene som har kommet inn i Bygglet mot hvor mye du har fakturert, slik at du kan se overskuddet ditt.

Hvordan deler jeg en leverandørfaktura i flere prosjekter?

expand_more

Når du har valgt et prosjekt på linje en, kan du endre beløpet på samme linje til så mye som skal inn i det valgte prosjektet. Det resterende beløpet hopper deretter ned til neste linje, slik at du kan velge et annet prosjekt på den linjen.

Hvordan avslutter jeg et prosjekt?

expand_more

Dette gjør du ved å gå inn i prosjektet og krysse av for sluttdato. Systemet vil også spørre om du vil avslutte prosjektet i forbindelse med sluttfakturering og vil deretter angi gjeldende dato som sluttdato.

Hvordan knytter jeg en leverandørfaktura til et prosjekt?

expand_more

Når det er en sum på leverandørfakturaen, ligger beløp eks. MVA på linjene. I disse linjene velger du hvilket prosjekt fakturaen skal kobles til. Kolonnen “Videresende fakturering” bestemmer deretter hvor mye som skal viderefaktureres til kunden.

Hvordan tar jeg ut ett underlag til min regnskapsfører for en måned?

expand_more

Dette gjør du i fanen for de fakturaene du vil samle inn dokumenter for. Der filtrerer du på Alle (ekskl. annullerte) og velger den måneden du vil ta ut underlag for, velger du ikke en måned, tar du ut for hele året. Trykk deretter på prikkene til høyre for filterruten og velg Lag underlag (PDF).