– Med Bygglet får jeg mye bedre oversikt

Eivind Sandvik, eier/daglig leder Bolig Assist AS

– Med Bygglet får jeg den gode oversikten jeg er avhengig av. Jeg bruker spesielt timelister og prosjektstyring aktivt, dette gir meg et godt fakturagrunnlag. Det var enkelt å komme i gang og jeg fikk svært god hjelp av support når jeg hadde spørsmål i begynnelsen.

Bolig Assist AS har blant annet en stor kunde, et borettslag som er tilknyttet OBOS. Her har de ansvar for alt av vaktmestertjenester, grøntanlegg, drift og vedlikeholdsoppgaver. Bygglet gjør det enkelt å skille på de ulike oppgavene de leverer til Borettslaget, forteller Eivind.

Bygglet er verdt det!

– Man kvier seg litt for å bytte system, man har jo gjerne et system fra før som man synes fungerer. Det å ta en ekstra titt på Bygglet var absolutt verdt det! Jeg har nå funnet et system som er optimalt for meg og som fungerer mye bedre enn det jeg tidligere har benyttet. I tillegg har jeg fått svært god hjelp til å tilpasse Bygglet til min bruk – slik at jeg kan utnytte systemet og mulighetene best mulig i forhold til mine behov.

Enkelt å registrere timer

– Jeg samarbeider med tre ulike selskaper og nå kan hver enkelt samarbeidspartner registrere timer og annen relevant informasjon om de ulike oppdragene direkte via appen. Bygglet gjør det enkelt å få kontroll og alt blir registrert på riktig sted. Ikke minst får jeg samlet alt digitalt og det er lett å få oversikt.

Bygglet – et prosjektsystem som fungerer

– Bygglet er veldig oversiktlig og fungerer bra. Ikke minst er det fint med en app som fungerer bra for alle som jobber ute. Jeg vil absolutt anbefale Bygglet og har allerede anbefalt verktøyet til andre i min bransje.

Boligassist AS tilbyr vaktmestertjenester, drift og vedlikehold tjenester og gartnertjenester/grøntanlegg.
Kontakt:
Eivind Sandvik, eier/daglig leder i Bolig Assist AS
Telefon: 480 88 634
Web: www.boligassist.no
Facebook: https://www.facebook.com/boligassist