– Nå går vi aldri glipp av varer eller timer – alt er samlet digitalt!

Murmester Torkild Erlandsen, daglig leder i firmaet Murmester Torkild Erlandsen AS, Jevnaker

– Før vi tok i bruk Bygglet registrerte vi både timer og materiell på papir. Dette tok enormt med tid og bunkene med papirer ble store. Vi sparer masse tid på å bruke Bygglet og har mye bedre kontroll på jobber og prosjekter nå – alt er jo enkelt tilgjengelig i Bygglet til enhver tid enten via appen eller webløsningen.

I gang på rekordtid

– Vi startet å bruke Bygglet for fult i januar og gutta ute har allerede full kontroll. Vi har mange jobber på løpende timer og alt registreres nå forløpende rett i appen, så fyller jeg kun inn annen nødvendig info i etterkant. Det er utrolig enkelt å registrere timer og materiell, noe som var viktig for oss. Nå går vi aldri glipp av varer eller timer, alt blir registrert.

Anbefaler Bygglet

– Bygglet gjør alt enklere for både oss og kunden. Jeg vil helt klart anbefale Bygglet, fordi det er lettvint og brukervennlig. Bygglet sparer meg for mange timer når det kommer til administrative oppgaver og gjør alt enklere for både oss og kunden.

Murmester Torkild Erlandsen AS arbeider med flislegging, natursteinsmuring, natursteinspeiser, pussing av peis, pipeforblending og skifergulv.

Ansatte: 5
Omsetning: 7,14 MNOK
Kontakt: post@murmester-erlandsen.no | telefon: 906 72 075