Vi i Bygglet gjør livet enklere for Nordens byggefirmaer.

Bygglet er et verktøy og et selskap. La oss først snakke om verktøyet: Bygglet er prosjektverktøyet for alle små og mellomstore bedrifter i byggebransjen. Det er veldig enkelt å bruke. Tanken er at du som byggmester vil ha mer tid til det viktige, noe våre kunder sier at de får. Vi gjør det lettere for våre kunder ute på byggeplassen, slik at de slipper å jobbe på fritiden.

Vi tenker å være proskjektverktøyet for de mange kloke bedriftene, ikke for de aller største. Allerede i dag er det nærmere 2000 små og mellomstore bedrifter i byggebransjen som er kunder hos oss (de har en omsetning på 2 til 200 millioner).

La oss snakke om oss som selskap:

Bygglet er et selskap som vokser raskt. Vi har gått fra 3 til nærmere 40 ansatte på noen få år. Omsetningen har fulgt samme kurve. I 2017 omsatte vi over 32 millioner kroner. Da Financial Times oppførte de 30 sterkeste selskapene i Norden, var vi på listen. Og tre år på rad har Dagens Industri utnevnt oss til Gasellebedrift i Sverige, det vil si et virkelig lønnsomt selskap som vokser raskt. Alt dette er vi selvfølgelig stolte over.

I Bygglet er vi hyggelige og hjelpsomme. Vi hjelper deg som er kunde, og vi hjelper hverandre.

Våre kunder roser oss for at vi forstår byggebransjens utfordringer – og virkelig vet hvordan et prosjekt er lagt opp og funger. De setter også pris på at vi er generøse med vår kunnskap, og at opplæring og support alltid er inkludert.

Kort sagt: vi tilbyr byggebransjen det prosjektverktøyet som avlaster papirarbeid og tapte timer. Med Bygglet kan du som bygger fokusere på det du er veldig god til, og dermed få flere jobber. Vi ønsker å jobbe for deg!

Besøksadresse Hønefoss

Bygglet avd. Norge
Hvervenmoveien 45
3511 Hønefoss

Besøksadresse Göteborg

Bygglet AB
von Utfallsgatan 1
415 05 Göteborg

Besøksadresse Stockholm

Bygglet AB
Isafjordsgatan 39 B
164 40 Kista

Besøksadresse Malmö

Bygglet AB
Stadiongatan 65
217 62 Malmö