Tar leverandørfakturaene opp mye av din tid? Se den enkle løsningen.

Det er 44 arbeidsuker i løpet av et år. Og uke etter uke, må mange håndverkere bruke flere timer på å bestille fakturaer fra leverandører. Hvilket prosjekt tilhører dette? Og skal det gjøres påslag eller ikke? Alt er et rot.

Administrere leverandørfakturaer er en aktivitet som mange selskaper fremdeles administrerer manuelt. Ofte er du fast i denne vanen, selv om du mener det burde være mer effektive måter å jobbe på.

Vil du spare inn en måned?

Her er det både penger og tid å spare. Alle som nå bruker 4 timer i uken på å tolke, godkjenne, videresende og bokføre leveringsfakturaene sine, kan spare en hel måned (!) på å skaffe seg et prosjektverktøy med fakturaskanning og godkjenningsrutiner.

Hver faktura er riktig koblet

For håndverkeren som håndterer fakturaene sine og innkjøp “for hånd”, er det et alternativ som er smartere og mer kostnadseffektivt.
Magnus Buregård, salgssjef i Bygglet, sier:
– I verktøyet vårt er det enkelt å håndtere leverandørfakturaer. Det er nesten umulig å “miste” en faktura, fordi du kobler den direkte til et av de pågående prosjektene dine i Bygglet. Kundene våre forteller at de sparer mye tid på dette, at det sjelden blir feil, og at de endelig har kontroll.

Skanningen gjør jobben

Som en tilleggstjeneste tilbyr Bygglet også fakturaskanning. Dette betyr at du får alle inngående fakturaer skannet, tolket og koblet til riktig prosjekt.
– Når fakturaen er mottatt riktig, sendes den til den eller de som skal godkjenne den, sier Magnus. Og så går fakturaen direkte til regnskap; mange har valgt å knytte Bygglet til sine regnskapsprogrammer.

Les mer om leverandørfakturaer