Tore tipser: – Jobb enda smartere med sjekklister i Bygglet

Det finnes mange fordeler med å bruke Bygglet – blant annet at skjemaer og sjekklister er inkludert uten ekstra kostnad. I vårt bibliotek finner du nå ferdige sjekklister for tømrer-, murer- og betongarbeidere, som kan benyttes fritt. God dokumentasjon er viktig og ofte et krav, i Bygglet kan du helt enkelt samle alt på ett sted.

Et ferdig utfylt skjema i Bygglet kan for eksempel se ut slik som vist nedenfor og er tilgjengelig for både inne- og utebrukere.

Ønsker du andre punkter i sjekklistene eller har du behov for en helt ny, kan du enkelt endre malene som ligger tilgjengelig. Disse kan endres permanent eller prosjektspesifikt.

Fyll ut direkte i appen

Via Bygglet sin app har man alltid tilgang til alle skjemaer og sjekklister. Her kan man enkelt fylle ut de skjemaene som er lagt til på det aktuelle prosjektet og legge til de bildene man måtte ønske.

Ønsker du å lage egne skjemaer og sjekklister, men tiden strekker ikke til? Vi gjør gjerne denne jobben for deg – med akkurat de punktene du måtte ønske. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Vil du vite mer om skjema og sjekklister i Bygglet? Klikk her

Få massevis av inspirasjon, nyheter, forhåndsvisning av nye funksjoner og tips direkte i din innboks hver måned!

Få massevis av inspirasjon, nyheter, forhåndsvisning av nye funksjoner og tips direkte i din innboks hver måned!